S3 bugs

Pro Tools 11.2 lists only one of two available AVB devices, twice

S3L with 4.5.0.480 and PT 11.2.0, Two E3 Engines (gain sharing)

Playback Engine should list "EngineOne:AVB" and "EngineTwo:AVB" as the available AVB audio units.

Playback Engine only lists "EngineTwo:AVB", and lists it twice. It does not list "EngineOne:AVB" at all

Submitted by

Version(s) Affected: 11.2-11.3

Opertaing System(s): Windows 7

Stage: Active

Feedback Score

1 vote

Pro Tools features

Toggle Real-time Plugin Display

How great would it be if you could make a plugin automation work based on the edit selection vs timeline selection? In addition, what if plugins could update their display based on the edit selection instead of the timeline selection? This way you could effectively make EQ adjustments on the fly, doing multiple preview punches in one play pass, vastly speeding up the mixing process. Having to stop playback every time ...more »

Submitted by

Stage: Active

Feedback Score

2 votes

Pro Tools bugs

AIR Phaser Crashes PT 11.3

Using the Air Phaser plugin while the bar:beat marker has a negative value (like doing a count off) causes PT to immediately quit.

If I mute the send until the bar:beat marker has a positive value then everything works fine.

I noticed the problem only occurs when the sync button is enabled.

Submitted by

Version(s) Affected: 11.3

Stage: Active

Feedback Score

1 vote

Pro Tools features

Midi note length split behavior in edit window!

Avid please add this feature. When separating a clip/region with Command E, Pro Tools should ask to either keep overlapping note length or split at selection like Logic behaves. If you want people to edit midi inside PT then little things like this are what make the workflow much more appealing! Its the worst to split a clip/region with an overlapping midi note and then copy the new clip/region somewhere, only to find ...more »

Submitted by

Stage: Active

Feedback Score

3 votes

Pro Tools bugs

Video in Protools 11.3 HD does not play at correct speed.

I worked previously in version 10HD And all my video worked fine. I edited all my clips and assembled it in the latest version of 10. Once I started using Version 11HD AND FROM THE FIRST version I've had until now the video does not match the audio playback.. when I reopen in 10HD it does still Work there! Really need this fixed ASAP!!

Submitted by

Stage: In Review

Feedback Score

2 votes

Pro Tools features

Ability to type name of track to jump to in "Tracks" window

You should be able to click a track in the "Tracks" window in Edit Window and then just start typing the track name you are trying to locate, and then the focus jumps to that track.

Currently if you attempt this, it seems like the first region of that letter is selected in the "clips" window which perhaps is useful for some reason but selecting a track too would be great..

Submitted by

Stage: Active

Feedback Score

5 votes

Pro Tools bugs

Workspace search in Pro Tools 11 works like an OR search (instead of AND like in PT 10)

The default search in PT10 and before in the Workspace was AND so if you put in two words it would on display results that had both words. Now in PT11 if uses an OR search so it displays results that contain either word. Yes you can put quotes round the words but that only displays results with those words in that order, which doesn't hack it in this situation. Please restore the AND search as soon as possible

Submitted by

Community Discussion Link: http://duc.avid.com/showthread.php?t=363160

Version(s) Affected: 11.0-11.3

Opertaing System(s): Windows 8 Windows 7 OS X 10.10 OS X 10.9 OS X 10.8

Stage: Active

Feedback Score

16 votes

Pro Tools bugs

Lassoing regions doesn't work in some sessions

In some sessions lassoing a bunch of tracks and regions doesn't work. I manage to lasso them but when it's time to move/copy them, with the mouse, focus is lost and I have to mark each and every region and track instead! This randomly only seem to happen to sessions that have been created with previous versions of Pro Tools. I'm currently using Pro Tools 11 HD, but this bug has followed me on/off since Pro Tools 7! ...more »

Submitted by

Stage: In Review

Feedback Score

1 vote